23-daagse Fietstocht Elshout – Santiago de Compostela (volgeboekt)

0
Prijs
Prijs€2.899
Prijs
Prijs€2.899
Deze tour is nu niet beschikbaar.

Boek nu

Bewaren

Adding item to wishlist requires an account

1991
Datum: 4-6-2024
Aantal Personen: 13

In drieëntwintig dagen fietsen we van de Mariakapel Wonderbare Moeder of Onze Lieve Vrouw van Gaarsweide Basiliek in Elshout, naar Santiago de Compostela. In Lourdes houden we een rustdag.
Dwars door België,Frankrijk en Spanje fietsen we van stad naar dorp, langs rivieren en kanalen, over kleine wegen en spoorwegbeddingen, over heide, regionale natuurparken, het echte Frankrijk van de Charente, het Toscaanse Gascogne, de Spaanse hoogvlaktes, Cruz de Ferro, Cebreiro en unieke pelgrimssteden.

Het ontbijt is in principe om zeven uur en om acht uur is het vertrek.
Dagelijks wordt voor de lunch, koffie en of thee gezorgd en rijdt er een begeleidingsauto mee.
In de aanhangwagen worden de fietsen aan de voorvork opgehangen en kunnen hiermee zo veilig mogelijk weer terug naar Nederland worden vervoerd.

De routes zijn geschikt voor toerfietsen, racefietsen en een beperkt aantal E-bikes.

Dinsdag 4 juni 2024 Elshout – Leuven

A-route 109 km / 260 hm, B-route 135 km / 320 hm

08.00 uur Verzamelen bij de Mariakapel Wonderbare Moeder, Kapelstraat 45A Elshout
09:00 uur Vertrek naar Leuven
Op onze eerste fietsdag gaan we door Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen naar Poppel op de grens van Nederland en België.  Na de koffie gaan we via Ravels en Turnhout naar Herentals. Nabij het Albertkanaal dat Luik met Antwerpen verbindt houden we halt voor de lunch. In de middag fietsen we via Grasheide, Haacht en door het Berkenbos naar Heverlee, een deelgemeente van de stad Leuven.
Diner en overnachting Hotel – restaurant – Carpinus Leuven-Herent.

Woensdag 5 juni 2024 Leuven – Saint-Chislain

A-route 92 km / 500 hm, B-route 120 km / 800 hm

Op de 2e dag van onze tocht fietsen we door en langs Doode Bemde, het natuurreservaat in de Dijlevallei, ten zuiden van Leuven. We passeren daarbij in Koorbeek-Dijle de Sint-Bartholomeuskerk, met de kleurrijke, moderne glasramen en een 16e-eeuws retabel (schilderwerk) van Jan van der Couteren. Na de koffie in Ransbeck fietsen we naar het historische dorpje Écaussinnes-Lalain.  Een dorp wat gedomineerd wordt door het gelijknamige kasteel uit de 12de eeuw.  Even voor Mons (Bergen) uitgestrekt over vijf bergen is onze laatste stop van de dag in het plaatsje Thieusies.
Diner en overnachting in MAH hotel Saint-Chislian.

Donderdag 6 juni 2024 Saint-Chislain – Saint-Quentin

A-route 96 km /700 hm, B-route 121 Km / 810 hm

Vandaag fietsen we vanuit ons overnachtingshotel door het natuurpark Hauts-Pays, een onderdeel van de Henegouwse Leemstreeken naar de belgisch franse grens en drinken we koffie in Villers-Pol. We vervolgen ons tocht en na ongeveer vijf kilometer fietsen we door de stad Le Quesnoy met een intacte stadsomwalling uit de 17e eeuw. Tot aan de lunch in Saint-Benin fietsen we door het regionale natuurpark L’Avesnios met beboste weiden, loofbossen, boomgaarden, kronkelende rivieren, molens aan het water, en, blauw stenen oratoriums. Via kleine dorpjes en gehuchten  als Busigny, Fresnoy-le-Grand (thee) en Lesdins komen we op de eindbestemming van de dag Saint-Quentin.
Diner en overnachting in Hotel Ibis Saint-Quentin.

Vrijdag 7 juni 2024 Saint-Quentin – Saint-Senlis

A-route 99 km / 450 hm, B-route 125 km / 690 hm

Door een wijds en uitgestrekt landschap met kleine dorpjes fietsen we via onder andere Saint-Simon en Berlancour naar Guiscard een klein gehucht waar we de koffie nuttigen. We passeren de stad Noyon, omgeven door bos- en landbouwgrond, herbergt de stad vanuit zijn rijke geschiedenis prachtige gebouwen waaronder de Notre Dame kathedraal van vroeg-gotische leeftijd en het Stadhuis met een gotische stijl van de zestiende eeuw. Na de drukte van de stad zoeken we het fietspad op wat langs Canal latéral à l’Oise loopt. Na een onderbreking voor de lunch in Montmacq blijven we de rivier L’Oise volgen en een groot deel van het rustige en geheel autovrije fietspad.  Na de thee in Verberie verlaten we de rivier en gaan zuidelijk naar Saint Selis.
Diner en overnachting in hotel Ibis Chamant / Saint Senlis.

Zaterdag 8 juni 2024 Saint-Senlis – Melun

A-route 92 km / 500 hm, B-route 119 km / 630 hm

Vanuit ons hotel fietsen we ruim 15 km dwars door het regionale natuurpark Oise-Pays de France. In het gehucht Juilly drinken we koffie. De stad Parijs passeren we met een ruime boog oostelijk en gaan naar Pontcarré voor de lunch. In de middag blijven we landelijk fietsen, waarbij we na de thee tussen Limoges-Fourches en Montereau-sur-le-Jard de kleine luchthaven van Melun-Villaroche passeren. Vandaag is onze eindbestemming de historische stad Melun aan de Seine en onder andere bekend van beroemde en karaktervolle AOC-kaas, de brie van Melun.
Diner en overnachting in hotel Ibis, Melun.

Zondag 9 juni Melun – Gien

A-route 106 km / 560 hm, B-route 131 km / 580 hm

Twee kilometer na ons vertrek zien we een plaquette bij de brug over de Seine ter herinnering aan de hevige bevrijdingsstrijd in de tweede wereldoorlog. Langs de Seine fietsen we naar het koninklijk kasteel van Fontainebleau, een enorm kasteel, met 1500 kamers, in voornamelijk renaissance en klassieke stijl met een groot park. Bij de kerk van Gez-sur-Loing aan de rivier de Loing is de koffiepauze. We blijven de richting van de rivier de Loing volgen en passeren daarbij de middeleeuwse stad Nemours. Via Château-Landon gaan we naar de lunch in Préfontaines. In de middag fietsen we door Montargis, het Venetië van de Gâtinais, en volgen een deel van de Bruggenroute, langs de kanalen van Montargis en haar 17 bruggen.
Diner en overnachting in hotel Ibis Style, Gien.

Maandag 10 juni 2024 Gien Bourges

A-route 92  km / 590 hm, B-route 118 km / 810 hm

Na het vetrek uit ons hotel steken we bij Pont Boucherot de Loire over en fietsen in zuidelijke richting naar Blancafort aan het  Sauldre kanaal. Over een licht heuvelachtige weg verlaten we de koffiepauze en fietsen vervolgens door het bosrijke natuurgebied van Ivoy-le-Pré. Bij het gelijknamige plaatsje is bij Église Saint Aignan de lunch voorzien. We blijven over kleine landelijke wegen fietsen en stoppen bij Saint-Georges-sur-Moulon, een klein dorpje van 700 inwoners in midden Frankrijk voor de thee. Onze laatste halteplaats is de hoofdstad van het departement Cher, Bourges. Midden in de 15e eeuw heeft Bourges een korte periode als hoofdstad van Frankrijk gediend. De stad wordt ook gezien als de Ville d’Art et d’Histoire.
Diner en overnachting in hotel Ibis Styles, Bourges.

Dinsdag 11 juni 2024 Bourges – Boussac

A-route 94 km / 890 hm, B-route 115 km / 920 hm

De koffiepauze is vandaag in het gezellige stadje Châteauneuf-sur-Cher in de regio Centre-Val de Loire. Sinds de prehistorie wordt dit gebied al bewoond. In de 16e eeuw werd het dankzij laken- en wolhandelaren een welvarende plaats. Tot aan de lunch in Châtelet fietsen we over vlakke landelijke wegen en door kleine dorpjes en gehuchten als Inueil en Morlac. In de middag wordt parkoers meer geaccidenteerd en overbruggen we ruim 600 hoogtemeters.  Châteaumeillant is één van de dorpjes en steden die we doorkruisen. De oorsprong van het stadje dateert van Gallische tijden, meer dan 2000 jaar geleden.
Diner en overnachting in hotel Logis La Bonne Auberge, Nouzerines.

Woensdag 12 juni 2024 Boussac – Maussac

A-route 120 km / 1.750 hm, B-route 140 / 1.970 hm

Vandaag de zwaarste rit van de fietstocht naar Lourdes. In de ochtend is het aantal hoogtemeters nog beperkt. We fietsen door oude stadjes en dorpjes uit de Gallo Romeinse tijd en door een rustige, heuvelachtige omgeving met veel bos, weides, en kunstmatige meertjes. In Saint-Pardoux-les-Cards is de koffie. Bij La Vigilie steken we de La Creuse over, waarna we deze belangrijke rivier blijven volgen tot aan de lunch in Felletin. Tot aan de thee in Millevaches, de plaats waar de rivier La Creuse ontspringt, gaan we omhoog naar een hoogte van 940 meter. In de laatste etappe van de dag dalen we af naar Mausac in het departement Corrèze.
Diner en overnachting in hotel Logis Europa, Maussac.

Donderdag 13 juni 2024 Maussac – Rocamadour

A-route 115 km / 1.360 hm, B-route 149 km / 1.750 hm

In tegenstelling tot zondag dalen we vandaag meer dan dat we moeten klimmen. Als we in de ochtend afdalen naar Argentat aan de rivier La Dordogne kunnen we de benen regelmatig stil houden. Argentat-sur-Dordogne ligt in de streek die bekend staat als het Centraal massief. Het is een charmant plaatsje op de plek waar de rivieren Maronne en Dordogne samenvloeien.
Tot aan de thee in Prudhomat volgen we over een redelijk vlak parkoers de rivier de Dordogne.
Onze eindbestemming Rocamadour ligt op een hoogte van 300 meter midden in de Causse de Gramat, een uitgestrekt kalksteenplateau en onderdeel van de Causses du Quercy. Rocamadour of Roc-Amadour een goed bezochte bedevaartsplaats aan één van de pelgrimsroutes naar Santiago de Compostela. De naam van dit bijzondere plaatsje zou afkomstig zijn van ‘roc amator’, Occitaans voor: ‘de rots van Amadour’. Aan het begin van de middeleeuwen koos de heilige Sint-Amadour deze rots als woonplaats. Volgens verschillende legenden is Sint-Amadour niemand minder dan Zacheüs, een leerling van Jezus.
Diner en overnachting in hotel Le Belvédère, Rocamadour

Vrijdag 14 juni 2024 Rocamadour – Montaigu-de-Quercy

A-route 105 km / 1500 hm, B-route 125 km / 1.500

De pelgrimsweg ‘Oude wegen naar Santiago de Compostela’ die we vandaag voor een deel volgen brengt ons in het sfeervolle en charmante Cahors aan de rivier de Lot. Een van oorsprong Romeinse stad. In de oude binnenstad die grotendeels bewaard is gebleven bevinden zich nog Romeinse overblijfselen zoals de restanten van een amfitheater. Maar ook leuke bezienswaardigheden als de Cathédrale Saint-Étienne en de Pont Valentré, een middeleeuwse vestingbrug. Even voor Cahors is in het plaatsje Laroque-des-Arcs de lunch gepland. In de middag blijven we in het departement Tarn-et-Garonne fietsen. Het gebied kenmerkt zich als een verrassend mozaïek van hellingen, laagvlaktes, terrassen en  kalksteenplateaus. Het wordt ook wel het Toscane van Frankrijk genoemd. Na de thee in het dorpje Lascabanes fietsen we nog 28 km westelijk naar ons overnachtingshotel.
Diner en overnachting in hotel Logis le Midi, Montaigu-de-Quercy.

Zaterdag 15 juni 2024 Montaigu-de-Quercy – Auch

A-route 102 km / 970 hm, B-route 131 / 1.520 hm

Het is alweer de een na laatste fietsdag van onze tocht naar Lourdes. We fietsen door het departement Lot-et-Garonne. De combinatie van het heerlijke klimaat en de vele historische bezienswaardigheden zoals bastides en kastelen maken van dit gebied een ideale vakantiebestemming.  Na de koffie in het dorpje Perville steken we Canal du Midi over. Samen met het westelijk gelegen kanaal Garonne vormt het een scheepvaartverbinding tussen de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee. Na de passage met de rivier de Garonne fietsen we De Gers in. Een streek van zacht glooiende heuvels, die nauwelijks boven de 200 meter reiken. Bij Miradoux is de lunch voorzien. Onze eindbestemming is de hoofdstad van deze streek de stad Auch. Het historische centrum, dat van hoog boven op haar heuvel de Gersvallei domineert.
Diner en overnachting in hotel le 9 de l’hôtel de France, Auch.

Zondag 16 juni 2024 Auch – Lourdes

A-route 106 km / 1.290 hm, B-route 125 / 1.830 hm

In de ochtend fietsen we in zuidelijke richting door de De Armagnac streek, om precies te zijn ‘Le Haut-Armagnac’. Bekend onder andere van Armagnac (zeg maar de concurrent van de Cognac) en de rode/witte wijn Côtes de Gascogne. Onze koffiestop is in Saint-Élix-Theux. Door een heuvelachtig landschap met kleine valleien fietsen we naar de lunch in Montastruc. De contouren van Pyreneeën zijn nu goed zichtbaar als we in de middag naar Montgaillard aan de rivier de Adour fietsen. In de laatste 16 km dalen we 150 meter naar onze eindbestemming Lourdes.
Diner en overnachting in hotel Gloria, Lourdes

Maandag 17 juni 2024 Lourdes

– 08:00 uur Ontbijt
Facultatief programma, waaronder stadswandeling, vieringen op het Heiligdom
– 12:00 uur Lunch
Facultatief programma, waaronder beklimming Hautacam / Col de Tramasel en de sacramentsprocessie
– 19:00 uur Diner
– 21:00 uur Lichtprocessie
– 22:00 uur Overnachting in hotel Gloria, Lourdes

Dinsdag 18 juni 2024 Lourdes – Jaca

A-route 135 km / 2.590 hm, B-route 136 km / 2.980 hm

Onze eerste etappe op de Camino Francés is gelijk de zwaarste omdat we de Pyreneeën oversteken bij de Col du Somport. De grensovergang met Spanje ligt op een hoogte van 1.632 meter. De eerste etappe naar Louvie-Juzon is heuvelachtig. De A-route gaat na de koffie over route des Crétes (rug van een berg) via Lubbe-Saint-Christau naar Bedours De B-route gaat over de Col de Marie-Blanque, een bekende col uit de Tour de France. Na de lunch fietsen we geleidelijk omhoog langs de bergrivier Le Gave d’Aspe. Het echte klimwerk begint 7 kilometer voor de top met stijgingspercentage van ruim 7%. Na de top volgt een afdaling van 30 kilometer naar Jaca.
Diner en overnachting in hotel Conde Aznar***, Jaca

Woensdag 19 juni 2024 Jaca – Pamplona

A-route 112 km / 960 hm, B-route 142 km / 1.670 hm

Vanuit het hotel volgt de A-route de oude weg naar Puente La Reina de Jaca, met de beroemde brug over de Rio Arga. Onze eerste stop is aan de voet van de heuvel waarop het pittoreske Berdún is gevestigd. De B-route maakt een flinke omweg en gaat via een prachtige fietsrit door de bergen naar Monasterio de San Juan de la Pena. In de middeleeuwen een belangrijk klooster verborgen in de Pyreneeën. We volgen de Rio Arga tot aan het stuwmeer Yesa. Aan de andere zijde waar de dam is geplaatst is de lunchplaats. Langs landelijk wegen en parallel aan de rivier Elortz fietsen we naar Pamplona.
Diner en overnachting in hotel Zenit, Pamplona***

Donderdag 20 juni 2024 Pamplona – Logroño

A-route 95 km / 1.190 hm, B-route 115 km / 1.350 hm

Langs Rio Arga fietsen we naar Puente la Reina “brug van de koningin”. De zesarmige brug geeft pelgrims al ruim 900 jaar de gelegenheid om met droge voeten de rivier over te steken. Na de koffie gaan we via het prachtige marktstadje Estalla naar  de Monasterio de Irache. Op de flank van de Montejurra bevindt zich een van de oudste kloosters van Navarra. Voor de 12e eeuwse benedictijnenabdij ligt een wijnbedrijf waar we uit de muur wijn kunnen tappen voor bij de lunch. De theepauze is bij de achthoekige kapel Santo Sepulcro in Torre del Rio, ook al een juweel uit de 12e eeuw. Onze eindbestemming vandaag is Logroño, de hoofdstad van de Rioja.
19:30 uur Diner en overnachting Ciodad de Logroño, Logroño***

Vrijdag 21 juni 2024 Logroño – Burgos

A-route 115 km / 1.420 hm, B-route 136 km / 1.680 hm

Vanuit ons hotel fietsen we de langste etappe van deze fietstocht naar Santo Domingo de la Calzada. Een belangrijke pleisterplaats aan de Camino, aangelegd door monnik en bouwheer Sto. Domingo rond het jaar 1000. In de kerk worden een kip en een haan gehouden i.v.m. een legende uit de 14e eeuw, waarbij een onschuldige jongen veroordeeld tot de galg bleef leven.
Na de koffie fietsen we door naar Belorado waarbij we de grens van Castilië en León passeren, de grootste van de zeventien autonome regio’s van Spanje. In de middag komen we op de Spaanse hoogvlakte, het oudste gedeelte van het Iberisch Schiereiland en fietsen naar Burgos, de hoofdstad van het vroegere koninkrijk Castilië
19:30 uur Diner en overnachting in hotel Corona de Castilla***, Burgos

Zaterdag 22 juni 2024 Burgos – Frómista

A-route 81 km / 530 hm, B-route 98 km / 860 hm

In de ochtend nemen we eerste even tijd om de middeleeuwse kathedraal van Burgos te bewonderen en het nabij gelegen centrum. Na de koffie fietsen we Burgos uit en gaan verder over de Spaanse hoogvlakte naar het idyllische plaatsje Iglesias, waar we veelal door de plaatselijke bewoners welkom worden geheten en de kerk voor ons wordt open gemaakt.
We blijven op de hoogvlakte en gaan via Mota de Judios naar ons overnachtingshotel in Frómista.
19:30 uur Diner en overnachting in hotel Doña Mayor***, Frómista

Zondag 23 juni 2024 Frómista – León

A-route 123 km / 530 hm / B-route 138 km / 630 hm

Vanuit ons hotel fietsen over een nagenoeg vlakke weg naar Calzadilla de la Cueza, een dorpje langs de N120. De toren van Bercianos del Real Camino wijst al van verre de richting voor de lunch, waarbij we over de fascinerende Castiliaanse hooglanden fietsen en dromerige dorpjes passeren. Na de thee in Vilanuaeva de Las Manznas is de rust voorbij en komen we in de hoofdstad van de provincie Léon. Een prachtige stad met veel bezienswaardigheden als de kathedraal met de beroemde gebrandschilderde ramen en Casa Botines van architect Gaudi.
19:30 uur Diner en overnachting in hotel Monástica Pax***, León

Maandag 24 juni 2024 León – Ponferrada

A-route 104 km / 1.130 hm. B-route 116 km / 1.210 hm

We gaan vanochtend op pad naar Hopital de Órbigo en fietsen na de koffie over de beroemde, van oorsprong Romeinse, brug die met zijn 20 bogen de Río Órbigo overspant. Via een vrijwel vlakke landweg fietsen we naar Astorga, een van oudsher belangrijk knooppunt van routes en handelswegen (onze Camino, Ruta de la Plata en de Zilverroute uit Sevilla). Een museum hierover, ‘Tres Caminos’, is gevestigd in het voormalig bisschoppelijk paleis van de architect Antoni Gaudi. Tijdens de lunch zeker de moeite waar om even te aanschouwen. In de middag staat de beklimming van Cruz de Ferro op het programma. In al zijn eenvoud vormt het eeuwenoude monument een indrukwekkend en markant punt op de route. Na de thee dalen we af naar Ponferrada en passeren net voordat we de stad ingaan de Tempeliersburcht compleet met toegangsbrug en hoge kanteeltorens.
19:30 uur Diner en overnachting in hotel Temple ***, Ponferrada

Dinsdag 25 juni 2024 Ponferrade – Sarria

A- route 96 km / 1.600 hm, B-route 106 km / 1.750 hm

Voordat de 30 km lange beklimming naar Cebreiro begint fietsen we door de groene El Bierzo streek tussen fruitbomen en wijnvelden. Nog even een kop koffie en dan fietsen we vanuit het dal naar het op 1.300 meter hoogte gelegen dorpje Cebreiro. Een nietig dorpje met een twintigtal huizen en een préromaans kerkje.  Na de lunch klimmen we nog even door naar de Alto de Poie, voordat de lange afdaling naar Triacastela begint. Na de thee dalen we verder af naar Sarria, een moderne stad in de provincie Lugo.
19:30 uur Diner en overnachting in hotel Alfonso***, Sarria

Woensdag 26 juni 2024 Sarria – Santiago de Compostela

A-route 120 km / 1.930 hm, B-route 136 km / 2.030 hm

Op weg naar Portomarin, een stuwmeer in de Rio Miño, begint vrijwel direct vanuit ons hotel een klim van bijna 10 km. Na het passeren van de brug over het meer en de opvolgende beklimming volgen we dezelfde weg als vele pelgrims die wandelend de laatste 100 km van de Camino aan het volbrengen zijn. Bij de koffie hebben we al bijna 1.000 hoogtemeters overbrugd. Onze lunchpauze is in Arúza, de laatste grotere plaats voor Santiago. De laatste 40 km fietsen, met een korte stop bij Monte do Gozo, brengt ons bij de kathedraal van Santiago de Compostela. Uiteraard vieren we onze aankomst.
Ons hotel is maar 1 km van de kathedraal verwijderd. Bij aankomst laden we de fietsen in de aanhangwagen.
Diner en overnachting in Hotel Gelmirez***, Santiago de Compostela

Donderdag 27 juni 2024 Santiago de Compostela

08:00 uur Ontbijt
09:00 uur Indien mogelijk bezoek kathedraal en winkelen in het historisch centrum
Transfer op eigen gelegenheid naar Nederland

Terugreispakket

Donderdag 27 juni 2024

08:00 uur Ontbijt
09:30 uur Gelegenheid om de kathedraal van Santiago te bezoeken, de directe omgeving en te winkelen
12:30 uur Lunch op eigen gelegenheid
13:30 uur Vertrek langs de noordkust naar Llianes
19:30 uur Diner en overnachting hotet Gran Paraiso***, Llianes

Vrijdag 28 juni 2024

07:00 uur Ontbijt
08:00 uur Vertrek via Bilbao en San Sebastian naar Poitiers
19:30 uur Diner en overnachting hotel The Originals City, Futuroscope Poitiers

Zaterdag 29 juni 2024

07:00 uur Ontbijt
08:00 uur Vertrek naar Nederland
18:30 uur Aankomst Nederland
* fietsen lossen
* afscheid nemen

Reissom €2.899 

Éénpersoonskamertoeslag €920
Terugreispakket € 200, op basis van tweepersoonskamer

Praktische informatie

• Voor deze fietsreis dien je te beschikken over een goede conditie en dient de fiets tiptop in orde te zijn
• Bagage tot 20 kg
• Een centrifuge gaat mee voor het drogen van (fiets)kleding
• Het dragen van een fietshelm en dichte schoenen is verplicht
• Reisverzekering is verplicht
• 14 dagen voor vertrek ontvang je alle benodigde reisinformatie
• Je fietst op eigen risico, de organisatie kan hiervoor niet aansprakelijk worden gehouden
• Zowel in Lourdes als in Santiago de Compostela is het mogelijk om een extra overnachting bij te boeken

Inclusief:

• tweeëntwintig 0vernachtingen op basis van halfpension
• Toeristenbelasting
• Catering van de lunch, koffie en of thee (op zaterdag 8 juni is het eerste gezamenlijke lunch en op donderdag 27 juni 2024 is het ontbijt de laatste gezamenlijke maaltijd)
• Begeleiding tijdens de fietsdagen
• Vervoer fietsen en bagage
• PAC vakanties wielrenners shirt (maten S, M, L, XL en XXL)

Exclusief:

• Transfer terug naar Nederland
• Reis- en annuleringsverzekering
• Bijdrage STO-garantiefonds €16

Dit reisaanbod kun je onder de garantie van STO Garant laten vallen door bij de aanmelding het vakje STO-garantiefonds te activeren. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Prijs€2.899
Boek nu

Boek nu

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?

Klik hier

Meisje in een rolstoel